Digitális megoldások üzleti és informatikai kihívásokra

Ügyfeleinkkel együttműködve világklasszis digitális termékeket építünk. Ismerd meg korábbi projektjeinket és nézd meg közelebbről, milyen velünk a közös munka.

Image
Drupal
UX/UI

Az Elter Világítástechnika Kft. Magyarország piacvezető lámpa kis- és nagykereskedője. Budapesti és szekszárdi boltjaik mellett nagy hangsúlyt fektetnek az online értékesítésre.

Image
Fejlesztés
UX/UI

A XV. kerületi önkormányzattal együttműködve segélyhívó web- és mobil alkalmazást fejlesztettünk a COVID-19 járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben a helyi lakosoknak.

Image
Cloud
Fejlesztés
UX/UI

Már online elérhető a Cheppers által fejlesztett Plan@Cloud, amely megbízható, termékforgalommal kapcsolatos statisztikai előrejelzésekkel segíti az üzleti döntéshozók munkáját.

Image
Drupal
UX/UI

A jól ismert fővárosi Artmozi hálózat tartalomkezelő rendszerének Drupal 7-ről 8-ra történő migrációját végeztük el, miközben a honlapok használhatóságán is sokat sikerült javítanunk.

Image
Drupal
Üzemeltetés

A Harvard OpenScholar Drupal disztribúció egyetemek, kutató intézetek és a hozzájuk tartozó intézmények számára biztosít professzionális, tudásközpontú weboldalakat. A feladat a Harvard OpenScholar felhő alapú infrastruktúrájának átalakítása volt.

Image
Drupal
UX/UI

Hazai ajtógyártó cégnek terveztünk új weboldalt, UX kutatási eredményekre alapozva. A projekt végére egy teljesen megújult felhasználói felület, interaktív honlap és ajtótervező webalkalmazás is készült.

Image
Fejlesztés
UX/UI

A magyar tulajdonú, közel 4 milliós regisztrált nyelvoktatói bázissal rendelkező islcollective.com a világ különböző pontjain élő nyelvtanárokat segíti 6 világnyelv oktatásában. A szöveges és videós tananyagok megosztását támogató platform a Cheppers segítségével újult meg.

Image
Fejlesztés

A váratlan látogatócsúcsok és a folyamatosan változó adathalmazok kiszolgálására a Cheppers csapata készített backend megoldást.

Image
Drupal
UX/UI

A weboldal célja, hogy az építők bemutathassák alkotásaikat (My Own Creation - MOC), ugyanakkor munkájukért jutalmat is szerezhessenek. Így született meg a MOCHUB.

Image
Drupal
UX/UI

Egy évek óta stabilan működő weboldal újratervezése mindig is nagy kihívást jelentett, ugyanakkor egyben egy legalább akkora lehetőséget is.

Kiemelt partnerek

Akikkel már létrehoztunk valami különlegeset

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Van egy projekted számunkra? Beszéljünk!