Stratégia, tervezés és fejlesztés. Adatvezérelten, szakértelemmel.

Sokéves tapasztalattal rendelkező fejlesztők és gyakorlott webdesignerek vagyunk. Változatos megoldásokat építünk izgalmas ügyfeleknek.

A Cheppers története

Csonka Gergely és Oroszvári Péter 2012-ben alapította cégünket, amely kezdetben a Drupal keretrendszerben történő webfejlesztésre koncentrált. A csapat néhány éven belül a nemzetközi Drupal-közösség meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, így 2016-ban megnyitottuk New York-i irodánkat.

A Drupal fejlesztés mellett 2014 óta egyre összetettebb szolgáltatásokat nyújtunk: komplex webes rendszereket és cloud infrastruktúrákat építünk, emellett stratégiai tanácsadással is segítjük ügyfeleinket. A bővülés által mi is tanulunk és fejlődünk, így tudunk felhasználóbarát digitális termékeket tervezni és fejleszteni.

Image
2012.09.01.

Létrejön a Cheppers, elkezdünk nemzetközi Drupal és webfejlesztési projekteken dolgozni

Image
2014.01.23.

Csatlakozik a 20. csapattagunk, közben a UX/UI tervezés és a felhőalapú szolgáltatások is bekerülnek a portfóliónkba

Image
2015.01.23.

Megduplázódik a csapat létszáma, így új irodába költözünk Budapesten.

Image
2016.01.01.

Részvénytársasággá alakulunk, és megtartjuk első Drupal képzésünket, a Drupal Akadémiát. Az új irodánk méretét ingatlanvásárlással 500 négyzetméteresre bővítjük

Image
2016.09.23.

Irodát nyitunk New Yorkban

Image
2017.05.01.

8 fővel és töretlen lelkesedéssel elindul a második Drupal Akadémia

Image
2018.01.01.

Egyesítjük erőinket az 5Net Kft.-vel, így újabb 15 ember csatlakozik a csapathoz. Ebben az évben tartjuk meg az első Cloud Akadémiát is.

Image
2019.02.04.

Újabb 8 fővel elindítjuk a harmadik Drupal Akadémiát. React.JS és Native fejlesztőcsapatot indítunk, amely az év folyamán elkészíti az első mobilalkalmazásunkat

Image
2020.03.01.

250 négyzetméterrel bővítjük az irodateret két ingatlan megvásárlásával és átalakításával.

+
Létszám
Acquia-Certified fejlesztő
+
Kutya az irodában
+
Drupal fejlesztő

Elkápráztatunk

Minden projekt során arra törekszünk, hogy az igényeidnek maximálisan megfelelő, hosszú távon is stabilan működő digitális termékeket szállítsuk. Ehhez felhasználói adatokat elemzünk, információs architektúrát és felületi designt tervezünk, és csúcsminőségű kódot írunk.

Sikeres együttműködés a kíváncsiságból és kölcsönös elfogadásból születik. A közös munka során minden esetben lényegre törő kommunikációra és a felmerülő problémák hatékony megoldására törekszünk.

Az elkészült terveket és a lefejlesztett termékeket úgy adjuk át, hogy azokat hosszú távon, akár nélkülünk is jól tudd használni. Nem toleráljuk az elcsúszott pixeleket és a kusza kódhalmazokat.

Image

Fontos, hogy ne csak a projekt végén derüljenek ki a használhatósági problémák. Munkánk végső bírája minden esetben a felhasználó. A tervezési folyamat kezdetétől teszteljük a koncepciót, így garantáltan felhasználóbarát termékeket fejlesztünk, sok fejfájást és újratervezést megspórolva ezzel ügyfeleinknek.

Tervezési, fejlesztési és adatbiztonsági területen is folyamatosan fejlesztjük magunkat, így tudunk a nemzetközi piacon is versenyképes digitális rendszereket építeni. Nyugodtan támaszkodhatsz a Cheppers szakértelmére – az informatikai kihívások megoldásában hosszú távú, biztos partnered leszünk.

Amikre büszkék vagyunk

Fontos számunkra, hogy aktív kapcsolatban legyünk a környezetünkkel. Szívesen keresünk megoldásokat társadalmi problémákra, oroszlánrészt vállalunk a magyar Drupal-közösség életében, mindeközben pedig törekszünk a Cheppers-iroda állandó fejlesztésére is.

Image

A XV. kerület számára fejlesztett alkalmazásunkon keresztül a kerület lakosai online kérhetnek segítséget a koronavírus alatt.

Image

Saját applikációnk segítségével gond nélkül foglalhatsz megbeszéléseket a kedvenc helyiségedben.

Image

A Rekletik nagyszerű csapatának köszönhetően sikerült elhoznunk az Év Irodája címet 2018-ban.

Image

Belső termékfejlesztési csapatunk folyamatosan dolgozik új termékeken és fejlesztési megoldásokon.

Van egy projekted számunkra? Beszéljünk!

Már csak Te hiányzol!

Olyan munkahelyet keresel, ahol a felhasználók és az ügyfelek életébe is minőségi változást hozó digitális termékeken dolgozhatsz? Szeretnéd valódi kihívások elé állítani magad, közben pedig folyamatosan tanulni? Akkor köztünk a helyed!