Labs - nyito

Teljeskörű digitális alkalmazásfejlesztési szolgáltatások

ui_ux.svg ALT

UX kutatás és UX/UI tervezés

Feltérképezzük digitális terméked felhasználóit, felmérjük, hogy mire van szükségük, milyen problémákba ütköznek. A feltárt információkat elemezzük és testreszabott megoldásokat tervezünk.

drupal.svg ALT

Drupal webfejlesztés

A Drupal fejlesztői közösség aktív tagjaként támogatást nyújtunk a platformot már használó vagy egy megbízható, biztonságos keretrendszerre épülő webes megoldást kereső szervezetek számára.

webfejlesztes.svg ALT

Webalkalmazás fejlesztés

Üzleti igényeket támogató webalkalmazások az egyedi fejlesztésektől elvárt rugalmassággal, biztonsági kockázatok minimalizálása mellett.

cloud.svg ALT

Cloud szolgáltatások

Legyen szó kisebb szolgáltatásokról, vagy teljes adattárházak kialakításáról, költöztetéséről, a Cheppers segítségével maximálisan kihasználhatod a felhő előnyeit. 

support.svg ALT

Terméktámogatás és üzemeltetés

Mindent elkövetünk, hogy egy digitális csatorna a legjobb oldalát mutassa a felhasználók felé: a rendszer komponenseit folyamatosan frissítjük, nyomon követjük a szerver teljesítményét, és ügyelünk a webes infrastruktúra biztonságára is.

Van egy projekted számunkra?

Online workshopok a korona idején

Mészáros Anett
Mészáros Anett
UX/UI designer

2020 számos dologról emlékezetes marad mindannyiunk számára. Ami biztosan sokak eszébe jut majd az idei évről, az online megtartott események.