hero

Új kihívásokat keresel?

 

 

Nézd meg a nyitott pozíciókat

A Cheppers első osztályú digitális megoldásokat szállít ügyfelei számára. Tisztában vagyunk azzal, hogy erre csak akkor lehetünk képesek, ha nyitottak vagyunk az újra, ha folyamatosan keressük a fejlődési lehetőségeket és ha a minőség kérdésében nem kötünk kompromisszumot. Te is ilyen vagy? Akkor köztünk a helyed!

Karrier

Sokszínűek vagyunk

 

A Cheppers minden munkatársa értéket képvisel úgy a cég, mint az ügyfelek számára. Hisszük, hogy a csapattagok tudása, tapasztalata, önálló szemlélete nap mint nap segít valami új elsajátításában. Ebben rejlik fejlődésünk és sikerünk titka.

 

Felfedezők vagyunk

 

A Cheppers folyamatosan keresi a technológiában rejlő újítási lehetőségeket. Valljuk, hogy szenvedélyünk és egy-egy alkotásunk nemcsak belső fejlődésünket szolgálja, hanem ügyfeleink számára is képes kézzel fogható értéket teremteni.

 

Nyitottak vagyunk

 

A Cheppers minden munkatársa szabadon véleményt nyilváníthat, valamint figyel mások gondolataira a feladatkörét és a csapatszintű együttműködést érintő kérdésekben. Két év közös munka után kollegáink pozíciótól függetlenül dolgozói részvényt kapnak, így segíthetnek a céget érintő helyes döntések meghozatalában.

 

Csapat vagyunk

 

A Cheppers munkatársai figyelnek egymásra és segítik egymást. Hiszünk a csapat alkotóerejében és az együtt gondolkodás által kínált lehetőségekben. Céges programjaink lehetőséget teremtenek mindenki számára, hogy jól érezze magát közösségünkben.

 

Amit ajánlunk

 

 

Heti 2 nap home office

Heti 2 nap home office

Anyanyelvi angoltanár

Anyanyelvi angoltanár

Kutyabarát munkahely

Kutyabarát munkahely

Céges MacBook

Céges MacBook

Éves bónusz

Éves bónusz

Cafeteria

Cafeteria

Kávé, tea

Kávé, tea

Rendszeres közös programok

Rendszeres közös programok

Meghirdetett pozíciók
Nem szuperhősöket keresünk, hanem kiváló szakembereket, akik képesek egy nyitott és profi környezetben működő csapat tagjaként dolgozni. Amennyiben szereted a kihívásokat, nálunk biztosan megtalálod szakmai fejlődésed következő állomását.
UX & UI

UX Business Developer

We are looking for a UX Business Developer to help us in developing new client relationships and to bring in exciting UX project opportunities.

Web Development

Frontend Developer (React)

Cheppers is looking for Frontend Developer with React experience. You will work on web application development with React and mobile application development projects with React Native for international and local clients.

A jóból sohasem elég

 

Nem találtál számodra megfelelő pozíciót, de a jövőben szívesen dolgoznál nálunk? Semmi gond! Mesélj magadról és tapasztalataidról! Jelentkezünk, ha úgy érezzük, találtunk valami megfelelőt a számodra. Tipp: ha van bármilyen online elérhető munkád, portfóliód, akkor azt oszd meg velünk az üzenetedben.

 

6 + 4 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.
drupal akademia

Cheppers Drupal akadémia

Folyamatos belsős kihívások elé állítjuk magunkat, hogy tanuljunk, gyakoroljunk és új termékeket hozzunk létre. Ez a Cheppers Labs.