Csatlakoznál egy nem mindennapi csapathoz?

Szuper hangulat, közös reggelik, izgalmas feladatok – a Cheppers-nél egyszerűen jó dolgozni. És még a kutyusodat is hozhatod. Vedd ki te is a részed egy felhasználóbarát és biztonságos digitális jövő megalkotásában. 

image

Élet a Cheppers-nél

Sokfélék vagyunk, de jól megértjük egymást. A Cheppers munkatársai szerteágazó szakmai tapasztalattal rendelkeznek, amelyet magyar és nemzetközi projekteken szereztek.

Munkáikban összeadódik a tervezésből, designból, fejlesztésből, és kommunikációból álló szakmai sokszínűség, a végeredmény pedig egy jókedvű csapat, amelyik nem fél a kihívásoktól.

image

Sokfélék vagyunk

A Cheppers minden munkatársa értéket képvisel úgy a cég, mint az ügyfelek számára. Hisszük, hogy a csapattagok tudása, tapasztalata, önálló szemlélete nap mint nap segít valami új elsajátításában. Ebben rejlik fejlődésünk és sikerünk titka.

Felfedezők vagyunk

A Cheppers folyamatosan keresi a technológiában rejlő újítási lehetőségeket. Valljuk, hogy szenvedélyünk és egy-egy alkotásunk nemcsak belső fejlődésünket szolgálja, hanem ügyfeleink számára is képes kézzel fogható értéket teremteni.

Nyitottak vagyunk

A Cheppers minden munkatársa szabadon véleményt nyilváníthat, valamint figyel mások gondolataira a feladatkörét és a csapatszintű együttműködést érintő kérdésekben. Két év közös munka után kollegáink pozíciótól függetlenül dolgozói részvényt kapnak, így segíthetnek a céget érintő helyes döntések meghozatalában.

Csapat vagyunk

A Cheppers munkatársai figyelnek egymásra és segítik egymást. Hiszünk a csapat alkotóerejében és az együtt gondolkodás által kínált lehetőségekben. Céges programjaink lehetőséget teremtenek mindenki számára, hogy jól érezze magát közösségünkben.

Szolgáltatásaink

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Extrák Cheppers csapattagoknak

Image

Heti 2 nap home office

Image

Anyanyelvi angoltanár

Image

Kutyabarát munkahely

Image

Céges MacBook Pro

Image

Éves bónusz

Image

Cafeteria

Image

Kávé, tea

Image

Rendszeres közös programok

Meghirdetett pozíciók

AWS book

AWS Cloud computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!