Csatlakoznál egy nem mindennapi csapathoz?

Szuper hangulat, közös reggelik, izgalmas feladatok – a Cheppers-nél egyszerűen jó dolgozni. És még a kutyusodat is hozhatod. Vedd ki te is a részed egy felhasználóbarát és biztonságos digitális jövő megalkotásában.

Élet a Cheppers-nél

Sokfélék vagyunk, de jól megértjük egymást. A Cheppers munkatársai szerteágazó szakmai tapasztalattal rendelkeznek, amelyet magyar és nemzetközi projekteken szereztek.

Munkáikban összeadódik a tervezésből, designból, fejlesztésből, és kommunikációból álló szakmai sokszínűség, a végeredmény pedig egy jókedvű csapat, amelyik nem fél a kihívásoktól.

carreer

Sokfélék vagyunk

A Cheppers minden munkatársa értéket képvisel úgy a cég, mint az ügyfelek számára. Hisszük, hogy a csapattagok tudása, tapasztalata, önálló szemlélete nap mint nap segít valami új elsajátításában. Ebben rejlik fejlődésünk és sikerünk titka.

Felfedezők vagyunk

A Cheppers folyamatosan keresi a technológiában rejlő újítási lehetőségeket. Valljuk, hogy szenvedélyünk és egy-egy alkotásunk nemcsak belső fejlődésünket szolgálja, hanem ügyfeleink számára is képes kézzel fogható értéket teremteni.

Nyitottak vagyunk

A Cheppers minden munkatársa szabadon véleményt nyilváníthat, valamint figyel mások gondolataira a feladatkörét és a csapatszintű együttműködést érintő kérdésekben. Két év közös munka után kollegáink pozíciótól függetlenül dolgozói részvényt kapnak, így segíthetnek a céget érintő helyes döntések meghozatalában.

Csapat vagyunk

A Cheppers munkatársai figyelnek egymásra és segítik egymást. Hiszünk a csapat alkotóerejében és az együtt gondolkodás által kínált lehetőségekben. Céges programjaink lehetőséget teremtenek mindenki számára, hogy jól érezze magát közösségünkben.

Szolgáltatásaink

banner
banner
banner
alt fox

Extrák Cheppers csapattagoknak

home-office

Heti 2 nap home office

angol

Anyanyelvi angoltanár

dog

Kutyabarát munkahely

macpro

Céges MacBook Pro

bonus

Éves bónusz

cafateria

Cafeteria

coffee

Kávé, tea

events

Rendszeres közös programok

Meghirdetett pozíciók

Szechenyi 2020
AWS book

AWS Cloud computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!