Drupal praktikák, UX/UI fortélyok és mindenféle remek ötlet

A Cheppers tagjainak gondolatai technológiáról, fejlesztésről, webes megoldásokról, felhasználói élményről és design trendekről. Jó olvasgatást!

banner ux ui
Author
2021-12-27
E-commerce

Az őszi falevelek hullásával párhuzamosan, a UX/UI csapat arra adta a fejét, hogy megtervezze saját webáruházakra, e-kereskedelemre specializált design keretrendszerét. Egyedi webáruházak tervezését szerettük volna felgyorsítani a megoldás segítségével.

banner
Author
2021-12-10
UX/UI

2015-ben dobta piacra az Apple az első iPad Pro szériát. Azóta egyre erősebbek és kifinomultabbak lettek ezek a táblagépek. Tegyünk most egy gyors kitekintést a bennük rejlő lehetőségekre, néhány applikáción és a saját tapasztalataimon keresztül.

banner
Author
2021-12-10
UX/UI

Az utóbbi években egymás után jelentek meg a webes alkalmazások és honlapok tervezését támogató szoftverek, ebben a cikkben a saját tapasztalataimat osztom meg veletek a Sketch / Adobe XD / Figma kapcsán.

banner
Author
2021-11-22
E-commerce

Blog bejegyzésünk első részében azt vizsgáltuk, hogy mi az összefüggés a konverzió és ügyfélélmény között egy webáruház esetében és milyen UX trükköket tudunk bevetni ahhoz, hogy vásárlóink minél jobban konvertáljanak és jobb vásárlási élményben legyen részük.

banner
Author
2021-11-22
E-commerce

A webshopok számára élet-halál kérdés a felhasználói élmény. Ezért összegyűjtöttünk öt hasznos webáruház-tervezési tippet, melyek segíthetnek a vásárlói élmény javításában, ezzel együtt pedig a konverzió növelésében és az üzleted skálázásában.

banner
Author
2021-11-16
E-commerce

Blog bejegyzésünk első részében arra kerestük a választ, hogy milyen perszónákkal találkozhatunk az e-commerce világában. Bejegyzésünk második része az akcióra vadászó, a kutató és az egyszeri vásárló személyiségtípusokat részletezi.

banner
Author
2021-11-16
E-commerce

Mi a Cheppersnél nap mint nap végzünk átfogó UX kutatásokat, tervezünk és fejlesztünk komplex webáruház rendszereket. Ebben a cikkben összegyűjtöttük az 5 legtipikusabb online vásárlói perszónát.

banner
Author
2021-11-15
E-commerce

2021 végére a teljes online vásárlási forgalom több mint 70%-a mobilon keresztül fog történni. Ezért összeszedtünk 7 tippet, amellyel élvezhetőbbé és hatékonyabbá teheted a mobilos vásárlási élményt.

banner
Author
2020-10-27
UX/UI

2020 számos dologról emlékezetes marad mindannyiunk számára. Ami biztosan sokak eszébe jut majd az idei évről, az online megtartott események.

banner
Author
2020-04-16
Drupal

Hamarosan megjelenik a Drupal 9-es verziója, ez a bejegyzés a legfontosabb tudnivalókat foglalja össze a frissítésekkel kapcsolatban.

banner
Author
2020-04-06
Egyéb

Hogyan teljesít(ett) a nyílt forráskód egy válságban? Ezt a kérdést vizsgálta Dries Buytaert, az egyik legnagyobb nyílt forráskódú közösségi fejlesztés, a Drupal alapítójaként.

banner
Author
2019-07-04
Drupal

Tizenöt év év alatt iszonyatosan sokat fejlődött a Drupal is, lassan a 9. verzióját kezdhetjük használni. Ennyi idő alatt sokat változott az is, hogy mikor és kinek ajánljuk és kinek nem ajánljuk azt, hogy Drupallal kezdjen. Persze a kérdés, ahogy látni fogod, sosem triviális.