Drupal praktikák, UX/UI fortélyok és mindenféle remek ötlet

A Cheppers tagjainak gondolatai technológiáról, fejlesztésről, webes megoldásokról, felhasználói élményről és design trendekről. Jó olvasgatást!

Image
Image
2020. október 27.
UX/UI

2020 számos dologról emlékezetes marad mindannyiunk számára. Ami biztosan sokak eszébe jut majd az idei évről, az online megtartott események.

Image
Image
2020. április 16.
Drupal

Hamarosan megjelenik a Drupal 9-es verziója, ez a bejegyzés a legfontosabb tudnivalókat foglalja össze a frissítésekkel kapcsolatban.

Image
Image
2020. április 7.
Cloud

Az adatkezeléssel kapcsolatos szabályozások változatos kihívások elé állítják a felhő szolgáltatókat és ügyfeleiket. Vizsgáljuk meg mit jelent ez, és milyen opciók állnak rendelkezésre.

Image
Image
2020. április 6.
Egyéb

Hogyan teljesít(ett) a nyílt forráskód egy válságban? Ezt a kérdést vizsgálta Dries Buytaert, az egyik legnagyobb nyílt forráskódú közösségi fejlesztés, a Drupal alapítójaként.

Image
Image
2019. július 4.
Drupal

Tizenöt év év alatt iszonyatosan sokat fejlődött a Drupal is, lassan a 9. verzióját kezdhetjük használni. Ennyi idő alatt sokat változott az is, hogy mikor és kinek ajánljuk és kinek nem ajánljuk azt, hogy Drupallal kezdjen. Persze a kérdés, ahogy látni fogod, sosem triviális.