AWS Cloud szolgáltatások

AWS PARTNER 4x

Az Amazon Web Services felhőalapú megoldásai segítségével biztonságos, hatékony és kellően rugalmas környezetet biztosítunk szolgáltatásaid számára.

Cloud Services Cover

Felhő migráció

Használd ki a felhő biztonságát, költséghatékonyságát és skálázhatósági előnyeit! Ha szeretnéd új vagy létező szolgáltatásaidat a felhőbe költöztetni, velünk gyorsan és zökkenőmentesen megoldhatod. Az AWS számtalan üzleti előnyt biztosít, egyszerre növelheted szolgáltatásaid hatékonyságát és csökkentheted az üzemeltetési költségeid. A Cheppers-nél egy évtizedes AWS tapasztalat előnyeit élvezheted, gyors és problémamentes átállást biztosítunk!

illusztráció

Felhő optimalizáció és management

A skálázhatóság és automatizáció előnyei segítségével egyszerre csökkentheted a költségeidet és javíthatod a felhasználói élményt. Elemezzük és finomhangoljuk az infrastruktúrádat, így minimalizálva a felesleges erőforrásokat és növelve a teljesítményt.

illusztráció

Ingyenes tanácsadás!

AWS Well-Architected Program partnerként a legjobb kezekben vagy.

Tudj meg többet
illusztráció

Támogatási és üzemeltetési szolgáltatások

Többféle felügyeleti szolgáltatással tudjuk biztosítani ügyfeleinknek a magas szintű rendelkezésre állást. Oncall, támogatási és üzemeltetési szolgáltatásaink célja, hogy ügyfeleink kritikus rendszerei folyamatosan működőképesek és elérhetőek legyenek. A szolgáltatások keretében kiépítjük a monitoring és alerting rendszert és kollégáink a hét minden napján, éjjel-nappal készenlétben vannak, hogy minimalizáljuk a rendszerhibából vagy leállásból fakadó üzleti károdat.

illusztráció

Partnerünk a devopsház

DevOps

Segítünk hatékonyabbá tenni a szoftverfejlesztési és az üzemeltetési folyamatokat. Partnerünkkel közösen támogatjuk a DevOps gyakorlat és módszertan bevezetését és optimalizálását. A DevOps kultúra és eszközök segítségével összehangoljuk a fejlesztést és az üzemeltetést, így támogatva a gyors és biztonságos munkát. Bevezetünk az automatizálás, a konténerizáció, a folyamatos integráció és szállítás világába.

illusztáció

AWS Könyv magyarul

AWS Cloud Computing könyv

A Cheppers lassan egy évtizede dolgozik az Amazon Web Services (AWS) szolgáltatásaival – a felhő és a devops koncepció kialakulását és kiteljesedését így közelről láthattuk és fejlődhettünk együtt azzal.

A könyvünk célja, hogy a magyar nyelven értő, kommunikáló és dolgozó, a felhő és az AWS után érdeklődő olvasóink egy olyan – egyébként hiánypótló – kötetet forgathassanak, amely segít számukra eligazodni ebben a komplex, de valójában gyakran túlmisztifikált világban. Célunk volt az alapvető fogalmak ismertetése mellett az is, hogy az AWS legfontosabb szolgáltatásairól szülessen egy magyar nyelvű bemutató.

PARTNEREINK

Akikkel a felhők felé emelkedtünk

MBH
ACQUIA
Harvard University
Porsche

Lépj velünk kapcsolatba

Kapcsolat