Stratégia, tervezés és fejlesztés. Adatvezérelten, szakértelemmel.

Sokéves tapasztalattal rendelkező fejlesztők és gyakorlott webdesignerek vagyunk. Változatos megoldásokat építünk izgalmas ügyfeleknek.

A Cheppers története

A Cheppers 2012-ben került megalapításra, amely kezdetben a Drupal keretrendszerben történő webfejlesztésre koncentrált. A csapat néhány éven belül a nemzetközi Drupal-közösség meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, így 2016-ban megnyitottuk New York-i irodánkat.

A Drupal fejlesztés mellett 2014 óta egyre összetettebb szolgáltatásokat nyújtunk: komplex webes rendszereket építünk, emellett stratégiai tanácsadással is segítjük ügyfeleinket. A bővülés által mi is tanulunk és fejlődünk, így tudunk felhasználóbarát digitális termékeket tervezni és fejleszteni.

2012-09-01
Létrejön a Cheppers, elkezdünk nemzetközi Drupal és webfejlesztési projekteken dolgozni
2014-01-23
Csatlakozik a 20. csapattagunk, közben a UX/UI tervezés és a felhőalapú szolgáltatások is bekerülnek a portfóliónkba
2015-01-23
Megduplázódik a csapat létszáma, így új irodába költözünk Budapesten.
2016-01-01
Részvénytársasággá alakulunk, és megtartjuk első Drupal képzésünket, a Drupal Akadémiát. Az új irodánk méretét ingatlanvásárlással 500 négyzetméteresre bővítjük.
2016-09-23
Irodát nyitunk New Yorkban
2017-05-01
8 fővel és töretlen lelkesedéssel elindul a második Drupal Akadémia
2018-01-01
Egyesítjük erőinket az 5Net Kft.-vel, így újabb 15 ember csatlakozik a csapathoz. Ebben az évben tartjuk meg az első Cloud Akadémiát is.
2019-02-04
Újabb 8 fővel elindítjuk a harmadik Drupal Akadémiát. React.JS és Native fejlesztőcsapatot indítunk, amely az év folyamán elkészíti az első mobilalkalmazásunkat.
2020-03-01
250 négyzetméterrel bővítjük az irodateret két ingatlan megvásárlásával és átalakításával.
+
Létszám
Acquia-Certified fejlesztő
+
Kutya az irodában
+
Drupal fejlesztő

Elkápráztatunk

Minden projekt során arra törekszünk, hogy az igényeidnek maximálisan megfelelő, hosszú távon is stabilan működő digitális termékeket szállítsuk. Ehhez felhasználói adatokat elemzünk, információs architektúrát és felületi designt tervezünk, és csúcsminőségű kódot írunk.
01

Empátiával és odafigyeléssel

Sikeres együttműködés a kíváncsiságból és kölcsönös elfogadásból születik. A közös munka során minden esetben lényegre törő kommunikációra és a felmerülő problémák hatékony megoldására törekszünk.
02

Tiszta kóddal és designnal

Az elkészült terveket és a lefejlesztett termékeket úgy adjuk át, hogy azokat hosszú távon, akár nélkülünk is jól tudd használni. Nem toleráljuk az elcsúszott pixeleket és a kusza kódhalmazokat.
Értékeink
03

A felhasználóidat szem előtt tartva

Fontos, hogy ne csak a projekt végén derüljenek ki a használhatósági problémák. Munkánk végső bírája minden esetben a felhasználó. A tervezési folyamat kezdetétől teszteljük a koncepciót, így garantáltan felhasználóbarát termékeket fejlesztünk, sok fejfájást és újratervezést megspórolva ezzel ügyfeleinknek.
04

Technológiai felkészültséggel

Tervezési, fejlesztési és adatbiztonsági területen is folyamatosan fejlesztjük magunkat, így tudunk a nemzetközi piacon is versenyképes digitális rendszereket építeni. Nyugodtan támaszkodhatsz a Cheppers szakértelmére – az informatikai kihívások megoldásában hosszú távú, biztos partnered leszünk.

Amikre büszkék vagyunk

Fontos számunkra, hogy aktív kapcsolatban legyünk a környezetünkkel. Szívesen keresünk megoldásokat társadalmi problémákra, oroszlánrészt vállalunk a magyar Drupal-közösség életében, mindeközben pedig törekszünk a Cheppers-iroda állandó fejlesztésére is.
xv-kerulet-banner
A XV. kerület számára fejlesztett alkalmazásunkon keresztül a kerület lakosai online kérhetnek segítséget a koronavírus alatt.
iroda-banner
A Rekletik nagyszerű csapatának köszönhetően sikerült elhoznunk az Év Irodája címet 2018-ban.
szechenyi2020-banner
A támogatott projekt megvalósításával a szolgáltatási porfóliónk bővül olyan eszközök tervezésével, és gyártás előkészítésével, amely új munkahelyeket teremthet vállalatunknál...
meeting-room-banner
Saját applikációnk segítségével gond nélkül foglalhatsz megbeszéléseket a kedvenc helyiségedben.

Van egy projekted számunkra? Beszéljünk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Olyan munkahelyet keresel, ahol a felhasználók és az ügyfelek életébe is minőségi változást hozó digitális termékeken dolgozhatsz? Szeretnéd valódi kihívások elé állítani magad, közben pedig folyamatosan tanulni? Akkor köztünk a helyed!