Digitális megoldások üzleti és informatikai kihívásokra

Ügyfeleinkkel együttműködve világklasszis digitális termékeket építünk. Ismerd meg korábbi projektjeinket és nézd meg közelebbről, milyen velünk a közös munka.

Fejlesztés

A váratlan látogatócsúcsok és a folyamatosan változó adathalmazok kiszolgálására a Cheppers csapata készített backend megoldást.

Drupal
Üzemeltetés

A Harvard OpenScholar Drupal disztribúció egyetemek, kutató intézetek és a hozzájuk tartozó intézmények számára biztosít professzionális, tudásközpontú weboldalakat. A feladat a Harvard OpenScholar felhő alapú infrastruktúrájának átalakítása volt.

Drupal
UX/UI

A jól ismert fővárosi Artmozi hálózat tartalomkezelő rendszerének Drupal 7-ről 8-ra történő migrációját végeztük el, miközben a honlapok használhatóságán is sokat sikerült javítanunk.

bp15-tile
Drupal

A XV. kerületi önkormányzattal együttműködve segélyhívó web- és mobil alkalmazást fejlesztettünk a COVID-19 járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben a helyi lakosoknak.

elter
Drupal
UX/UI

Az Elter Világítástechnika Kft. Magyarország piacvezető lámpa kis- és nagykereskedője. Budapesti és szekszárdi boltjaik mellett nagy hangsúlyt fektetnek az online értékesítésre.

Weboldal tervezés
Drupal
UX/UI

Egy évek óta stabilan működő weboldal újratervezése mindig is nagy kihívást jelentett, ugyanakkor egyben egy legalább akkora lehetőséget is.

Legó kreálmányok közösségi platformja design
Drupal
UX/UI

A weboldal célja, hogy az építők bemutathassák alkotásaikat (My Own Creation - MOC), ugyanakkor munkájukért jutalmat is szerezhessenek. Így született meg a MOCHUB.

full-doors
Drupal
UX/UI

Hazai ajtógyártó cégnek terveztünk új weboldalt, UX kutatási eredményekre alapozva. A projekt végére egy teljesen megújult felhasználói felület, interaktív honlap és ajtótervező webalkalmazás is készült.

Fejlesztés
UX/UI

A magyar tulajdonú, közel 4 milliós regisztrált nyelvoktatói bázissal rendelkező islcollective.com a világ különböző pontjain élő nyelvtanárokat segíti 6 világnyelv oktatásában. A szöveges és videós tananyagok megosztását támogató platform a Cheppers segítségével újult meg.

Kiemelt Partnereink

Velük már létrehoztunk valami különlegeset.

24.hu
World Vision
Antenna Group
Nokia
harvard
obh
mbh
porsche
Van egy projekted számunkra? Beszéljünk!