Csatlakoznál egy nem mindennapi csapathoz?

Szuper hangulat, közös reggelik, izgalmas feladatok – a Cheppers-nél egyszerűen jó dolgozni. És még a kutyusodat is hozhatod. Vedd ki te is a részed egy felhasználóbarát és biztonságos digitális jövő megalkotásában.

Élet a Cheppers-nél

Sokfélék vagyunk, de jól megértjük egymást. A Cheppers munkatársai szerteágazó szakmai tapasztalattal rendelkeznek, amelyet magyar és nemzetközi projekteken szereztek.

Munkáikban összeadódik a tervezésből, designból, fejlesztésből, és kommunikációból álló szakmai sokszínűség, a végeredmény pedig egy jókedvű csapat, amelyik nem fél a kihívásoktól.

carreer

Sokfélék vagyunk

A Cheppers minden munkatársa értéket képvisel úgy a cég, mint az ügyfelek számára. Hisszük, hogy a csapattagok tudása, tapasztalata, önálló szemlélete nap mint nap segít valami új elsajátításában. Ebben rejlik fejlődésünk és sikerünk titka.

Felfedezők vagyunk

A Cheppers folyamatosan keresi a technológiában rejlő újítási lehetőségeket. Valljuk, hogy szenvedélyünk és egy-egy alkotásunk nemcsak belső fejlődésünket szolgálja, hanem ügyfeleink számára is képes kézzel fogható értéket teremteni.

Nyitottak vagyunk

A Cheppers minden munkatársa szabadon véleményt nyilváníthat, valamint figyel mások gondolataira a feladatkörét és a csapatszintű együttműködést érintő kérdésekben. Két év közös munka után kollegáink pozíciótól függetlenül dolgozói részvényt kapnak, így segíthetnek a céget érintő helyes döntések meghozatalában.

Csapat vagyunk

A Cheppers munkatársai figyelnek egymásra és segítik egymást. Hiszünk a csapat alkotóerejében és az együtt gondolkodás által kínált lehetőségekben. Céges programjaink lehetőséget teremtenek mindenki számára, hogy jól érezze magát közösségünkben.

Szolgáltatásaink

illusztráció
UX/UI Design
Feltérképezzük digitális terméked felhasználóit, felmérjük, hogy mire van szükségük, milyen problémákba ütköznek. A feltárt információkat elemezzük és testreszabott megoldásokat tervezünk.
Tudj meg többet
illusztráció
Drupal
Aktív tagjai vagyunk a Drupal fejlesztői közösségnek, több éves tapasztalattal rendelkezünk, és különböző szolgáltatásainkat kínáljuk azoknak a szervezeteknek és vállalatoknak, akik biztonságos és megbízható megoldást keresnek online termékeikhez és weboldalaikhoz.
Tudj meg többet

Extrák Cheppers csapattagoknak

home-office

Heti 2 nap home office

angol

Anyanyelvi angoltanár

dog

Kutyabarát munkahely

macpro

Céges MacBook Pro

bonus

Éves bónusz

cafateria

Cafeteria

coffee

Kávé, tea

events

Rendszeres közös programok