Drupal webfejlesztés

Aktív tagjai vagyunk a Drupal fejlesztői közösségnek, több éves tapasztalattal rendelkezünk, és különböző szolgáltatásainkat kínáljuk azoknak a szervezeteknek és vállalatoknak, akik biztonságos és megbízható megoldást keresnek online termékeikhez és weboldalaikhoz.

hello, Drupal!

Mivel foglalkozunk?

Engedd meg, hogy segítsünk neked a digitális átalakulásod során.
01

Audit

Ahhoz, hogy értékeljük Drupal weboldaladat, auditálást végzünk. Ez az eljárás lehetővé teszi számunkra, hogy felmérjük weboldalad jelenlegi állapotát, és azonosítsuk a szükséges fejlesztéseket és optimalizációkat, melyek fokozzák annak funkcionalitását és teljesítményét.
02

Konzultáció & Tanácsadás

Egy összetett alkalmazás általában több összekapcsolt rendszert foglal magában, nem pedig egyetlen entitást. Szolgáltatásunk része a megfelelő technológiai megoldások kiválasztása, a fejlesztési követelmények meghatározása és az architektúra tervezése. Ezek az aspektusok specifikusan az Ön vállalatára és egyedi igényeire vannak szabva. Figyelembe vesszük olyan tényezőket, mint a szükséges adatbiztonsági szint, a kívánt rendelkezésre állás, az elvárt terhelés, ügyfélkör, tipikus feladatok és bármely más jellegzetes jellemző, amely kulcsfontosságú a vállalat célkitűzéseinek elérésében.
Mivel foglalkozunk?
03

Egyedi modul fejlesztés

Amennyiben olyan új funkciókra van szükséged Drupal alapú weboldaladhoz, amelyek jelenleg nem állnak rendelkezésre a meglévő közösség által kifejlesztett modulok segítségével, vagy ha szeretnéd módosítani egy modult annak érdekében, hogy jobban illeszkedjen rendszered folyamataihoz, szakértelmünkkel állunk rendelkezésedre. Csapatunk képes új modulok fejlesztésére és testreszabására annak érdekében, hogy zökkenőmentes integrációt és optimális teljesítményt biztosítsunk, pontosan a te igényeidhez igazítva.
04

Migrációs szolgáltatások

A Cheppers átfogó migrációs szolgáltatásokat kínál, hogy sima áttérést biztosítson online weboldalad számára egy új Drupal verzióra vagy hosting környezetre. Csapatunk kezeli a migrációs folyamat minden részletét, a tervezéstől és platformkonfigurációtól a tartalom és adatok átviteléig, biztosítva az adatintegritást és optimális teljesítményt. A migráció utáni támogatás és képzés révén biztosítjuk a zökkenőmentes felhasználói élményt, és lehetővé tesszük, hogy hatékonyan kezelhesd és karbantarthatd a migrált weboldaladat.

Miért minket válassz?

Szakértelem
200+
év Drupalos tapasztalat
Szakértelem

Kollégáinknak összesen több mint 200 évnyi tapasztalata van a Drupal területén - ismerik az összes trükköt és tudják, hogyan tervezzenek optimális és egyedi megoldásokat.

Tapasztalat
100+
sikeres projekt
Tapasztalat

Az elmúlt évek során számos sikeres projektet hajtottunk végre. Amikor új weboldal fejlesztéséhez látunk, magabiztosan állunk hozzá, mert tudjuk, hogyan maximalizáljuk ügyfeleink igényeit és kihasználjuk az azokban rejlő teljes potenciált.

Közösség
1500+
kredit érhető el a Drupal.org oldalon
Közösség

Aktívan részt veszünk a Drupal alaprendszerének fejlesztésében, hibákat javítanak, dokumentálnak, fordítanak, így támogatva a közösségi munkát.

Folyamatos fejlődés
25+
certifikáció
Folyamatos fejlődés

A fejlesztőink az elmúlt évek során közel 30 sikeres Acquia Drupal fejlesztői vizsgát teljesítettek, amely a Drupalhoz kapcsolódó egyetlen hivatalos szakmai tanúsítvány.

2023-2021

Balazs Ertl kollegánk prezentációja a prágai DrupalCon-on

Balázs Ertl kollegánk prezentációja a prágai DrupalCon-on

20. 09. 2022.

2023🇺🇸

DrupalCon Pittsburgh

2022🇪🇺🇺🇸

  • DrupalCon Portland
  • DrupalCon Prague

2021

  • Önkénteskedés a DrupalCon Nashville-en

Szponzorált események

  • DrupalCamp New England
  • Cornell DrupalCamp
Beszéljünk

Mesélj a kihívásaidról, és segítünk megoldani!

Kapcsolat

Bejegyzések Drupal témában

banner
Author
2020-04-16
Drupal

Hamarosan megjelenik a Drupal 9-es verziója, ez a bejegyzés a legfontosabb tudnivalókat foglalja össze a frissítésekkel kapcsolatban.

banner
Author
2019-07-04
Drupal

Tizenöt év év alatt iszonyatosan sokat fejlődött a Drupal is, lassan a 9. verzióját kezdhetjük használni. Ennyi idő alatt sokat változott az is, hogy mikor és kinek ajánljuk és kinek nem ajánljuk azt, hogy Drupallal kezdjen. Persze a kérdés, ahogy látni fogod, sosem triviális.