AWS cloud infrastruktúra és alkalmazás migráció

A gyorsan változó piaci környezetben a digitalizáció létfontosságú, mára ezt a cégek többsége felismerte. Az Amazon Web Services felhőalapú megoldásai segítségével biztonságos, hatékony és kellően rugalmas környezetet biztosítunk szolgáltatásaid számára. Kiemelkedő kompetenciáinkra építve a saját felhőinfrastrukúra kialakításának jelentős költségeit is megtakaríthatod.
image
Az AWS infrastruktúra előnyei

Miért migrálj az AWS felhőjébe?

31%
csökkenés az infrastruktúra költségében átlagosan*
62%-kal
hatékonyabb IT infrastruktúra menedzsment*
3x
több szállított funkció évente*
69%
csökkenés nem tervezett leállásokban**
43%-kal
kevesebb biztonsági incidens évente**
*IDC #US43535718
-
Fostering Business and Organizational Transformation to Generate Business Value with Amazon Web Services; February 2018
**Nucleus Research
-
Guidebook Understanding the Value of Migrating from On-premises to AWS for Application Security and Performance; June 2020
A 21. század legmodernebb webshop keretrendszere

Milyen előnyökkel jár a cloud migráció?

image

Mit jelent a skálázhatóság a felhőben?

A felhőszolgáltatások segítségével mindig annyi erőforrást kell csak igénybevenned, amire valóban szükséged van. Néhány pillanat alatt korlátlan mennyiségű kapacitás áll a rendelkezésedre a felhőben, amelyek indításáról akár Te is dönthetsz, de még jobb, ha ezt a folyamatot automatizálod. Legyen szó hálózati erőforrásokról, számítási kapacitásról, memóriáról vagy tárhelyről, az AWS-nél biztosan megtalálod azt, amire szükséged van.

1 / 5
image

Mit jelent a skálázhatóság a felhőben?

A felhőszolgáltatások segítségével mindig annyi erőforrást kell csak igénybevenned, amire valóban szükséged van. Néhány pillanat alatt korlátlan mennyiségű kapacitás áll a rendelkezésedre a felhőben, amelyek indításáról akár Te is dönthetsz, de még jobb, ha ezt a folyamatot automatizálod. Legyen szó hálózati erőforrásokról, számítási kapacitásról, memóriáról vagy tárhelyről, az AWS-nél biztosan megtalálod azt, amire szükséged van.

image

Csökkentenéd a költségeid?

A felhőben elfelejteheted a költséges és rendkívül gyorsan amortizálódó szerverek, rack szekrények és hálózati eszközök világát, és csak azért az erőforrásért kell fizetned, amit valóban használsz. Szerverterem? Redundáns tápellátás? Bérelt vonalak? Nem a Te problémád! A felhős megoldások jelentősen csökkentik az operációs költségeket, és egyszerre növelik a munkavállalók hatékonyságát is. Nincs felesleges várakozás az erőforrásra vagy a rendszergazdára.

image

Félted az adataidat?

Több százmillió felhasználó bízza minden nap az Amazon-ra adatait, ezek biztonságáról az AWS rendszeresen auditált adatközpontjai gondoskodnak. A tárolás fizikai helyéről és a titkosítás módjáról is Te dönthetsz. Pontosan szabályozhatod ki és milyen adathoz fér hozzá a rendszereiden keresztül. Többféle tűzfal, biztonsági megoldás és beállítási lehetőség áll a rendelkezésedre a hálózati forgalom korlátozására. Az adataidról, szolgáltatásaidról készített biztonsági másolatokat akár titkosítva is tárolhatod a világ több pontján egyszerre.

image

Végtelen potenciál!

Kiemelkedő forgalomra számítasz? Nem kihívás, az AWS hálózata gyakorlatilag végtelen sávszélességet biztosít szolgáltatásaidnak. A CloudFront CDN segítségével látogatóid villámgyorsan érhetik el a weboldaladat. Több millió fájl tárolása vagy több terabyte-os adatbázis sem okoz problémát, az AWS-nél mindenre találsz megoldást, legyen szó fájlrendszerről, adatbázisról vagy big data rendszerekről. Számításigényes szoftvereid kiszolgálása sem okoz gondot. Az Amazon EC2 flexibilis kínálata támogat ebben és csak azért fizetsz, amit használsz!

image

Legyél mindig naprakész

A gyors technológiai fejlődés, a napról-napra megjelenő új megoldások követése nehéz feladat, a verseny azonban nagy, nem maradhatsz le a többiektől! Az AWS folyamatosan bővülő menedzselt szolgáltatásai segítségével gyorsan kipróbálhatsz konkurens vagy teljesen új technológiákat.

hello, Cheppers CLOUD!

Miért minket válassz?

Évtizedes AWS tapasztalat
Mérnökeink a cloud technológiák hazai megjelenésétől kezdve az AWS mellett tették le a voksukat. Nálunk nagyobb tapasztalata egy cégnek sincs Magyarországon az AWS-sel.
Naprakészek vagyunk
Folyamatosan követjük a technológiai fejlődést és kísérletezünk az új megoldásokkal. Így tudjuk számodra is a megfelelő szolgáltatásokat kiválasztani.
AWS tanúsítványok, vizsgák
Kollégáink folyamatosan fejlesztik a tudásukat, melyet az AWS által akkreditált vizsgákon szerzett tanúsítványaink bizonyítanak.
Nemzetközi tapasztalat
A Cheppers amerikai leányvállalátán keresztül rengeteg külföldi partner bízott meg szolgáltatásainkban, az így szerzett tapasztalatainkból Te is profitálhatsz!
Magasfokú rendelkezésre állás
Az üzletileg kritikus rendszerek üzemeltetése a felhőben rengeteg kockázattól megszabadít. De ha mégis baj van, minket mindig elérsz!
Ingyenes tanácsadás
Ha bizonytalan vagy abban, hogy a felhős megoldások hogyan segíthetnék a vállalkozásodat, szívesen meghallgatunk és megbeszéljük a lehetőségeket.
Közvetlenül beszélhetsz a mérnökeinkkel
Technológiai csapatunk szívesen együttműködik akár az üzleti döntéshozókkal, akár más szakmai csapatokkal, ha így látjuk hatékonyabbnak az együttműködést.
Nagy rendszereket üzemeltetünk
Több millió konkurens felhasználó, adattárházak, georedundáns architektúra? Cégünk munkatársai nagyvállalati, piacvezető partnerek rendszerein edzőttek.
Partnereink

Akikkel a felhők felé emelkedtünk

image
image
image
image
Lépj velünk kapcsolatba

Bejegyzések cloud témában

Image
Image
2021. október 19.
Cloud

E-kereskedelemmel foglalkozol? Mikola Péter kollégánk a Cheppers AWS webináriuma keretében az e-kereskedelmi szolgáltatók és a nagy forgalmú webáruházak ismert kihívásain keresztül mutatja be, hogy az AWS szolgáltatásai hogyan tudják enyhíteni vagy megoldani a tipikus problémákat

Image
Image
2021. október 19.
Cloud

Sok bosszúságot és óriási üzleti - anyagi és reputációs - kárt tud okozni az, ha egy fontos szolgáltatás órákra, napokra elérhetetlen lesz, éppen emiatt nagyon fontos mind a megelőzés, mind a védekezés.