Stratégiai tanácsadás

Azonosítjuk a célok elérését legjobban támogató digitális megoldást, és meghatározzuk a megvalósításhoz szükséges lépéseket, erőforrásokat. Látod a célt, de az oda vezető út, valamint a használható megoldások tekintetében nem tudsz dönteni? A Cheppers segít azonosítani a felmerülő problémákat, elgördíteni az útból az akadályokat. Kiválasztjuk azt a megoldást, amely a legjobban illik céljaidhoz, figyelembe veszi lehetőségeidet, felhasználja a saját tapasztalatainkat és a mások hibájából tanultakat. Ez valódi versenyelőnyhöz juttat Téged.
service
service

Konzultáció

Megismerjük vállalkozásodat, céljaidat, az elérésükhöz eddig használt eszközrendszert, valamint a segítségükkel elért eredményeidet. Feltérképezzük a rendelkezésre álló személyi, infrastrukturális és üzleti lehetőségeket, illetve azonosítjuk a meglévő hiányosságokat, gyengeségeket.

Iparági kitekintés

Elhelyezzük vállalkozásodat, termékedet a piacon. Megfigyeljük a piac tendenciáinak irányát, a meghatározó trendeket. Felkutatjuk versenytársaidat, megvizsgáljuk erősségeiket, megmutatjuk, mit tanulhatsz tőlük és hol jelenthetnek veszélyt rád.

Tervezés

Megvalósítható és fenntartható válaszokat adunk a Hogyan? kérdésére. Az elérhető legjobb online megoldás összhangban lesz a vállalkozás küldetésével, támogatja a víziót, és illeszkedik majd az üzleti stratégiába. Részletezzük a megvalósítás lépéseit, a szükséges erőforrásokat, időkeretet.

AMIT KAPSZ:

  • A digitális fejlesztési stratégiát tartalmazó dokumentumokat