Terméktámogatás és üzemeltetés

Mindent elkövetünk, hogy egy digitális csatorna a legjobb oldalát mutassa a felhasználók felé: a rendszer komponenseit folyamatosan frissítjük, nyomon követjük a szerver teljesítményét, és ügyelünk a webes infrastruktúra biztonságára is.
backend-cover
backend-cover

Drupal terméktámogatás

Szolgáltatásunk keretében fix havi díjért cserébe vállaljuk az általunk készített Drupal alapú weboldalak folyamatosan frissítését, karbantartását. Amennyiben a rendszered nem nálunk készült, úgy a szolgáltatás igénybevétele előtt auditálnunk kell azt, hogy feltárjuk az esetleges frissítést, karbantartást akadályozó kockázatokat. Az audit szolgáltatásról részletesen itt tájékozódhatsz.

A súlyos, kritikus hibák javításait tartalmazó csomagokat a megjelenést követő legrövidebb lehetséges időn belül telepítjük. A core rendszer és a modulok állapotának ellenőrzését és frissítéseinek elvégzését pedig alapszolgáltatásunk keretében legalább havi egy alkalommal elvégezzük. A frissítéseket követően automatikus és manuális tesztek segítségével szavatoljuk az üzletileg kritikus funkciók működését.

Laravel terméktámogatás

A Laravel alapú fejlesztésekhez is kínálunk folyamatos karbantartást, frissítést. A szolgáltatás keretében folyamatosan monitorozzuk a felhasznált Laravel- és 3rd party komponenseket, és igény szerint eseti jelleggel, vagy rendszeres időközönként frissítjük őket. A frissítéseket követően automatikus és manuális tesztek segítségével szavatoljuk az üzletileg kritikus funkciók működését.

Drupal üzemeltetés

Vállaljuk Drupal alapú weboldalakt felköltöztetését hosting partnereink Drupal-ra optimalizált hosting szolgáltatásaira. Partnerünk a Platform.sh, a Pantheon és az Acquia. Amennyiben speciális, egyedi üzemeltetésű hosting megoldásra van szükséged, úgy elsősorban cégünk cloud szolgáltatásait ajánljuk a figyelmedbe. Elsősorban intézményi ügyfeleknél speciális igény, hogy - leginkább elsősorban adatvédelmi, adatkezelési okokból - hazai VPS/Cloud szolgáltatók infrastruktúrájára támaszkodva, vagy saját szervereken kell biztosítani az üzemeltetést, erre is tudunk megoldást nyújtani.