Egyedi webalkalmazások tervezése, fejlesztése és üzemeltetése

Közép- és nagyvállalati ügyfeleink digitális transzformációját támogatjuk egyedi webalkalmazás fejlesztéssel és komplex portálok készítésével, munkafolyamat automatizációs és HR digitalizációs megoldásokkal, immáron 10 éve a szoftverfejlesztésben. Nagy tapasztalatunk van egyedi szoftverek fejlesztésében az e-kereskedelem, a média és a pénzügy-adózás területén a hazai- és az amerikai piacon egyaránt.

Évtizedes tapasztalat

Teljeskörű egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatások

UX/UI design és rendszertervezés

Feltérképezzük digitális terméked felhasználóit, kielemezzük a rendelkezésre álló információk alapján a szükségleteiket, problémáikat, és a felhasználók igényeire szabott, egyszerűen használható, de közben mégis szemet gyönyörködtető megoldásokat tervezünk.

Legyen szó web-, mobil vagy hibrid alkalmazásról, a kutatástól a pixelpontos design elkészítéséig számíthatsz évtizedes tapasztalatunkra.

A fejlesztőkkel szorosan együttműködve ügyelni tudunk arra is, hogy olyan webalkalmazásokat és egyedi szoftvereket tervezzünk, amelyek költséghatékonyan megvalósíthatóak és továbbfejleszthetőek.

Egyedi webalkalmazás és szoftverfejlesztés

Szerteágazó és komplex üzleti folyamatokat támogató webalkalmazásokat fejlesztünk, az egyedi szoftverfejlesztésektől elvárt rugalmassággal a kockázatok minimalizálása mellett.

Tanácsadóink és mérnökeink az üzleti igények feltárását követően képesek arra, hogy a céloknak megfelelő, a piacon elérhető “legjobb megoldásokat” összegyűjtsék és a megfelelő eszközök kiválasztását követően rendszertervet készítsenek.

Webalkalmazásokat elsősorban PHP keretrendszerben (Laravel) és .NET-ben fejlesztünk, de ha a feladat optimális megoldásához szükséges, GO, RUBY és Python kompetenciával is rendelkezünk.

DevOps és üzemeltetés

Legyen szó kisebb szolgáltatásokról vagy teljes adattárházak, illetve komplex vállalati rendszerek migrációjáról, cégünk segítségével maximálisan kihasználhatod a felhő előnyeit. Megtervezzük, megvalósítjuk és támogatjuk felhő alapú infrastruktúrádat. Szolgáltatásaink az Amazon Web Services (AWS) megoldásain alapulnak, de rendelkezünk Google Gloud (GCP) és Microsoft Azure tapasztalattal is.

DevOps csapatunk szorosan együttműködve az alkalmazásfejlesztőkkel hatékonyan tudja támogatni a felhő alapú infrastruktúrára optimalizált, teljesen felhő kompatibilis (cloud native) webalkalmazás fejlesztést és üzemeltetést.

intranet

VALÓDI ÉRTÉKTEREMTŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS

Miért minket válassz egyedi szoftverfejlesztési igényeid megvalósításához?

logos
icon
Teljeskörű megvalósítás egy helyen

Náluk házon belül megtalálod minden igényedre a megoldást, kezdve az UX/UI és architekturális tervezéstől az egyedi szoftverfejlesztésen át a DevOps szolgáltatásokig, skálázható, felhő alapú infrastruktúrák kialakítását és hosszú távú SLA supportot.

icon
Nagy- és középvállalati tapasztalat

Csapatunk már számos nagy- és középvállalati egyedi szoftverfejlesztési projekten bizonyította képességét pénzügyi, adózási (tax technology), HR és gyógyszeripari területen, projekt utókövetések alapján 4,6/5-ös ügyfélelégedettséggel.

icon
Szakmai minősítések

Az Amazon Web Servicesnél kiemelt partnerei vagyunk (AWS Advanced Consulting Partner). Magyarországon mindössze két cég szerezte meg ezt a hírhedten nehéz AWS minősítést. Fejlesztőink és projekt managereink nemzetközileg elfogadott vizsgákkal, minősítésekkel rendelkeznek.

icon
Cloud-native webalkalmazás fejlesztés

Szakképzett DevOps kollégáink segítségével a nálunk készülő egyedi szoftverek fejlesztésénél már tervezéskor figyelembe vesszük a költséghatékony üzemeltetést és biztonságot.

icon
Piacvezető, megbízható technológiák és gyakorlatok

Piacvezető és nagyvállalati környezetekben már bizonyított technológiákkal dolgozunk. Olyan, az egyedi webalkalmazás fejlesztéseknél piacvezető PHP keretredszerekkel, mint a Laravel, Javascript keretrendszerekkel, mint a React.js és Gatsby.js, de nem idegen számunkra a GO, a Ruby, vagy a Python sem. Piacvezető technológiák az egyedi szoftverfejlesztéseknél elvárt robosztussághoz és megbízhatósághoz.

icon
UX/UI

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a felhasználói élményre és az üzleti igényekre, hogy felhasználóik valóban azt kapják az általunk fejlesztett webalkalmazásoknál, amire szükségük van.

icon
Tesztelés és élesítés folyamatos támogatása gyakorlott tesztelő csapattal

Ügyfeleinket professzionális tesztelő csapattal támogatjuk az átadás és üzembe állítás során, biztosítva komplex egyedi fejlesztésű szoftvereknél is a zökkenőmentes felhasználói- és ügyfélélményt.

icon
Folyamatos, transzparens ügyfél kommunikáció és tájékoztatás

Nagy hangsúlyt fektetünk a professzionális projektmenedzsmentre és a kommunikációra, hogy minden érintett átlássa a fejlesztés állását és a következő lépéseket.

évtizedes tapasztalat

Amiben kimagaslóak vagyunk

banner
,

Folyamatautomatizálás

Feltérképezzük és megértjük üzleti folyamataidat és azonosítjuk a digitalizációs lehetőségeket
Segítünk akár havi több száz vagy ezer manuális munkaóra kiváltásában a munkafolyamatok digitális automatizációjával
Támogatjuk, hogy munkavállalóid magasabb hozzáadott értékű feladatokra fókuszáljanak és munkaadóként csökkenjenek a költségeid
image
,

Pénzügyi és adózási alkalmazások

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk egyedi pénzügyi és adózási (tax technology) szoftverek fejlesztésében nagyvállalati környezetben
Kiemelt hangsúlyt fektetünk az információbiztonságra és a stabil, agilisan skálázható infrastruktúrára és üzemeltetésre
SaaS megoldásokat és on-premise üzleti alkalmazásokat egyaránt fejlesztünk a legmodernebb technológiákra támaszkodva
image
,

HR digitalizáció

A Dreamjo.bs “Az év munkahelye” díjának többszörös nyerteseként a Cheppers pontosan tudja milyen fontos a modern HR digitalizáció
Egyedire szabott HR megoldásokat szállítunk növelve általuk a munkavállalók elégedettségét és ezáltal a munkaerő megtartást
Egyedi fejlesztésű webalkalmazásainkkal HR döntéshozókat támogatunk egyedi reporting fejlesztésekkel, üzleti intelligencia megoldásokra támaszkodva
referenciáink

Munkáink, amelyekre büszkék vagyunk!

Akikkel eddig együtt dolgoztunk

ey
harvard
welove
obh
saint
Beszéljünk

Mesélj a kihívásaidról, és segítünk megoldani!

Kapcsolat