Drupal webfejlesztés

A Drupal fejlesztői közösség aktív tagjaként támogatást nyújtunk a platformot már használó vagy egy megbízható, biztonságos keretrendszerre épülő webes megoldást kereső szervezetek számára.
banner
banner

Audit

Egy Drupal weboldal auditálásara abban az esetben kerül sor, ha szeretnéd, hogy webes szolgáltatásodat a továbbiakban mi fejlesszük, üzemeltessük. A komplex, fix árazású folyamat az alábbiakban ismertetett lépéseket tartalmazza.

Üzleti logika áttekintése

Minden audit során meg kell ismernünk, hogy az adott weboldal milyen üzleti célokat támogat és milyen folyamatok biztosítják ezek elérését. Ez biztosítja, hogy az audit egy valóban az igényeidre szabott folyamat legyen, és hogy a szolgáltatásod összes fontos, üzletileg kritikus részletét megismerjük.

Kód ellenőrzés

Ellenőrizzük a weboldal fejlesztése során felhasznált, a Drupal közösség által elkészített (úgynevezett contrib) modulokat, illetve megvizsgáljuk az egyedi megoldások kódállományát.

Konfiguráció ellenőrzése

A weboldalt alkotó összetevők beállítása meghatározza azok viselkedését, a gyorstárazásától egészen a folyamatokig. Az eredményeket összevetjük az üzleti céloknál meghatározott elvárásokkal, valamint nemzetközi benchmark értékekkel.

Teljesítmény és biztonság

Az előbbi két, a működést alapvetően meghatározó tényező vizsgálati eredményei mellett, javaslatokat is nyújtunk a feltárt problémák megoldására.

Továbbfejlesztési lehetőségek

Ellenőrizzük a site Cheppers által történő bővítésének lehetőségét. Meghatározzuk az általunk használt sztenderd megoldások és eszközök használatához szükséges fejlesztési pontokat.

AMIT KAPSZ:

  • A feltárt problémák és a megoldási javaslatok bemutatását tartalmazó audit dokumentációt.

Tanácsadás, architektúra tervezés

Egy komplex alkalmazás általában nem egy, hanem több, egymással együttműködő rendszerből áll. A technológiai megoldások kiválasztása, a fejlesztés specifikálása, az architektúra megtervezése egyaránt a szolgáltatás részét képezi. Mindez vállalatodra, egyedi igényeidre szabva. Többek között figyelembe vesszük a szükséges adatbiztonság fokát, az igényelt rendelkezésre állás mértékét, a várható terhelést, ügyfélszámot, a tipikus feladatokat, és minden olyan egyedi jellemzőt, amely az üzleti céljaid elérésében fontos szerepet játszanak.

AMIT KAPSZ:

  • Specifikációt, amely tartalmazza az alkalmazásod működésének, és a működés feltételeihez szükséges architektúra terveit.

Egyedi Drupal fejlesztés

Ha új funkciókra van szükséged Drupal alapú weboldaladon, amit a létező, közösség által fejlesztett modulok nem szolgálnak ki, vagy szeretnél átalakítani egy modult, hogy jobban illeszkedjen a rendszered a folyamataidhoz, mi megoldjuk.

AMIT KAPSZ:

  • Dokumentációt, teszteket és azok eredményeit, kódot.

Front-end fejlesztés

Élettel töltjük meg a UI tervekben rögzített webes arculatot. Új vagy már működő Drupal oldalakhoz készítünk egyedi üzleti logikán alapuló felületeket. A fejlesztés magában foglalja a tervezéstől a kódoláson, a tesztelésen át a kész alkalmazások élesítéségi az összes munkafázist.

AMIT KAPSZ:

  • Dokumentációt, terveket, teszteket és azok eredményeit, kódot.