Mobilalkalmazások fejlesztése iOS és Android rendszerekre

two logos

Azért, hogy ügyfeleink minden fontos, a digitális transzformációhoz szükséges szolgáltatással ki tudjuk szolgálni, stratégiai szövetséget kötöttünk az Appentum-mal, akik évtizedes tapasztalattal és szerteágazó referenciával rendelkeznek natív mobil alkalmazás fejlesztésekben. Mobil applikációink már több nemzetközi elismerést is szereztek az elmúlt években. Tanácsadói, tervező- és fejlesztő csapatunk az igényfelméréstől, a tervezésen és fejlesztésen át az üzemeltetés támogatásáig képes mobilos alkalmazások és szolgáltatások elkészítésére.

Bemutatkozik STRATÉGIAI partnerünk, az appentum

A natív mobilalkalmazások specialistája

Kompromisszumoktól mentes minőség

Kizárólag az iOS és Android platformok saját nyelvén és környezetében dolgozunk, így az adatbiztonság és a szoftvereink teljesítménye kellően megalapozott. Alapelvünk, hogy egy fejlesztési folyamat legalább felét a tesztelési és a tervezési fázisok töltik ki, így megbízóink felé a szoftverminőség szerződésben is garantált. Belső minőségbiztosítási rendszerünk és tapasztalt projektmenedzser csapatunk átláthatóságot, kiemelkedő teljesítményt és magas szaktudást garantál, a kreatív tervezéstől a projekt átadásának végéig. Nálunk a minőség alapvető standardnak számít.

Támogatás szakemberek segítségével

Senkit nem hagyunk magára. Partnereink egy szakemberekből álló csapatot kapnak, akik kreatív, cutting-edge technológiákkal dolgoznak, sokrétű szaktudással rendelkeznek. Ennek megfelelően az első lépéstől az utolsóig a akár a közös projekt kivitelezésében, tervezésében részt vesznek. Az átadást követően támogatási szolgáltatást és rendelkezésre állást biztosítunk és állunk partnereink szolgálatába. Minden digitális termék romlandó, mi szeretjük ezeket frissen tartani.

Rendszerben gondolkozunk

Rendszerben gondolkodunk. Már a projektjeink elején nagy hangsúlyt fektetünk a részletek megismerésére, a tervezés során olyan szoftver terméket készítünk, amelyek teljes körűen támogatják partnereink céljait. Mindennap fejlődünk. Meggyőződésünk, hogy csak az haladhat előre, aki a tegnapi önmagát ma képes legyőzni, alapelvünk a folyamatos fejlődés. Kollégáink magasan képzett, diverz szaktudással rendelkeznek, amelyet rendszeresen bővítenek. Úttörő szellemiségű csapatunk munkájának köszönhetően mindig egy lépéssel a versenytársaink előtt járunk.

hello, Cheppers AR/VR!

Miért minket válassz?

+300
leszállított munka
+60
munkatárs
+80%
elégedettség
Teljeskörű, házon belüli szállítás Partnercégünk segítségével.

Házon belül megoldjuk a teljes termék életciklus szállítását kezdve az UX/UI és architekturális tervezéstől a fejlesztésen át a DevOps szolgáltatásokig skálázható, felhő alapú infrastruktúrák kialakításával, és hosszú távú SLA supporttal.

Nagy- és középvállalati tapasztalat

Csapatunk már számos nagy- és középvállalati egyedi szoftverfejlesztési projekten bizonyította képességét pénzügyi, adózási, HR és gyógyszeripari területen, projekt utókövetések alapján 4,6/5-ös ügyfélelégedettséggel.

Szakmai minőség

Két éve, Magyarországon Amazon Web Servicesnél kiemelt partneri státuszba kerültünk (AWS Advanced Consulting Partner).

UX kutatás és tervezés üzleti megtérülése

A fejlesztést megelőző UX kutatás és arra alapozott UX tervezés csökkenti a fejlesztési időt, növeli a fejlesztők hatékonyságát és mérsékli a fejlesztői költségeket.

Mobil applikáció

Natív fejlesztés

Legyen Android vagy iOS, mi mindkettőben otthon vagyunk.

Optimalizált natív rendszereink közvetlenül futtathatóak a cél hardvereken. Mobil applikációink már több nemzetközi elismerést is szereztek az elmúlt években. Sikerünk többek között a céltudatos fejlesztéseknek és optimalizált programjainknak köszönhető.
Mi az Appentumnál arra törekszünk, hogy munkánk eredménye magas minőségű legyen, ezért fejlesztünk közvetlenül IOS és Android rendszerekre.

Legyen Android vagy iOS, mi mindkettőben otthon vagyunk.

Optimalizált natív rendszereink közvetlenül futtathatóak a cél hardvereken. Mobil applikációink már több nemzetközi elismerést is szereztek az elmúlt években. Sikerünk többek között a céltudatos fejlesztéseknek és optimalizált programjainknak köszönhető.
Mi az Appentumnál arra törekszünk, hogy munkánk eredménye magas minőségű legyen, ezért fejlesztünk közvetlenül IOS és Android rendszerekre.

Nemzetközi tapasztalataink, sikereink

Partnerünk referenciái

Munkáink nemzetközi díjakat is nyertek, mint a 2018 Cannes Best Development III. és a Best of Swiss Web in Mobile Category 2017.

Partnereink

Akikkel valami egyedit alkottunk

dana
danfoss
eaton
knorr bremse
laliberte
update
Beszéljünk

Mesélj a kihívásaidról, és segítünk megoldani!

Kapcsolat